Are You A Kundali Bhagya Fan? Take This Quiz To Find Out

Take Kundali Bhagya’s ultimate quiz to see if you’re a real fan or not!

Tanvi Rumale

April 7, 2021

Entertainment

TV

6 min

zeetv

Kundali Bhagya is one of the most loved shows on Zee Tv and this has been the cases ever since its inception in a couple of years ago. The cast comprises great actors like Dheeraj Dhoopar as Karan Luthra, Shraddha Arya as Preeta, Anjum Faikh as Shrishti, Manit Joura as Rishabh, Sanjay Gagnani as Prithvi among others. The show revolves around the lives of Karan Luthra and Preeta Arora, two very different people who keep colliding and eventually marry each other. A lot of misunderstanding take centre stage and create problems for their families throughout the plot. If you are a fan, you have watched all episodes and you know exactly what we’re talking about!

But hey, if you are really a huge admirer of this show, play this quiz to prove your craze. Answer these simple questions and proclaim yourself as the biggest fan of this show!

Watch the latest episode of Kundali Bhagya here:

  1. Now for the quiz. We all know that Karan Luthra is a famous man. Everywhere he goes, fans follow him and he is often asked to click selfies with people. But do you know his real profession?

a) Photographer

b) Actor

c) Cricketer

d) Social Media Influencer

Still from Kundali Bhagya with Karan and Rishabh
Source: ZEE5

2. Karan and Preeta have a great relationship filled with banter. They also have crackling chemistry which is evident in their every scene together. But actual fans know when Karan tears one of Preeta’s dupatta’s, it is an iconic Kundali Bhagya moment! How many times has Karan torn Preeta’s dupatta in the show so far?

a) 3 times

b) 7 times

c) 5 times

d) 6 times

Source: Instagram

3. We know that Preeta married Karan without his real consent and that previously, Karan did that too. So we know that Preeta has been married twice to the same guy. But before Karan, how many times was she engaged to?

a) 1 time

b) Never Before

c) 3 times

d) 2 times

4. Kundali Bhagya is a spin-off TV series of another hit show, Kumkum Bhagya. But do you know its premiere date on Zee TV?

a) 10th, June 2018

b) 12th July 2017

c) 5th August 2019

d) 7th May 2017

Source: ZEE5

5. At the beginning of the show, Karan and Preeta hated each other and were often annoyed by each other’s presence. However, they collaborated to uncover a secret and that is how their friendship began. What incident made them join forces?

a) Kritika’s wedding

b) Mahesh’s coma

c) Rishabh’s wedding to Sherlyn

d) Prithvi’s engagement to Preeta

Still from Kundali Bhagya with Preeta
Source: ZEE5

6. We know that Preeta is the perfect bahu for the Luthra house. She keeps everyone happy and loves the family like her own. Now happily married, do you know how many times she has observed Karva Chauth?

a) 2 times

b) 3 times

c) 1 time

d) Never before

7. Karan has had his own fair share of troubles. He has had fans and then there have been villains who have wanted him out of their way. One of these ways was when a fake rape case was registered under his name. Who was the one to claim that Karan had raped her?

a) Mahira

b)Sherlyn

c) Monisha

d) Tanvi

Source: ZEE5

8. Preeta and her family have witnessed many troubles together. Sometimes the Luthras have been able to help, sometimes they have not. But do you remember how many times Preeta went to Jail?

a) 1 time

b) 2 times

c) 3 times

d) 4 times

Source: ZEE5

9. We know that Rakhi was worried about Mahira ruining things for Karan and Preeta so she decided to send them away on a honeymoon. What was the destination?

a) Manali

b) Kashmir

c) Shimla

d) Switzerland

10. Karan and Preeta throughout the show have had adorable moments and have also graced the stage multiple times and danced to various songs together. Which of these songs have the couple NOT danced to?

a) Jaan Ban Gaye

b) Jaan Nisar

c) Dhadhak

d) Thukra Ke Mera Pyaar

Let’s see how many answers you got right! Here are the correct ones!

  1. c
  2. b
  3. d
  4. b
  5. c
  6. a
  7. c
  8. c
  9. a
  10. b

So, are you a Kundali Bhagya fan? Let us know your score.

For more, visit ZEE5.

Related Topics

Related News

More Loader