કેનડિડ ચાટ્સ |બૉલીવુડ 2019

Ep 1 - Ayushmann Khurrana and Taapsee Pannu catch up over a call Episode 1

એપી 1 - આયુષ્માન ખુરના એન્ડ તાપ્સી પન્નુ કેચ અપ ઓવર અ કોલ યાર દા પંચ

એપી 1 - આયુષ્માન ખુરના એન્ડ તાપ્સી પન્નુ કેચ અપ ઓવર અ કોલ યાર દા પંચ

જુઓ

શેર

Ep 2 - Mallika Dua and Shweta Tripathi ki lockdown masti. Episode 2

એપ 2 - મલ્લિકા દુઆ એન્ડ શ્વેતા ત્રિપાઠી કી લોકડાઉન મસ્તી | યાર દા પંચ

એપ 2 - મલ્લિકા દુઆ એન્ડ શ્વેતા ત્રિપાઠી કી લોકડાઉન મસ્તી | યાર દા પંચ

જુઓ

શેર

Pictionary with Tanuj, Sunaina and Parambrata

પિસિટીનારી વિથ તનુજ , સુનૈના એન્ડ પરંબ્રત

પિસિટીનારી વિથ તનુજ , સુનૈના એન્ડ પરંબ્રત

જુઓ

શેર

Mentalhood Moments - Fireside Chat with Karisma and Team

મેન્ટલહૂડ મુમેનટ્સ - ફાઇય ચાટ વિથ કરિશ્મા એન્ડ ટીમ

મેન્ટલહૂડ મુમેનટ્સ - ફાઇય ચાટ વિથ કરિશ્મા એન્ડ ટીમ

જુઓ

શેર

Two Truths, One Lie with Team Shukranu

બે કાચી વાત, એક ખોટું - ટીમ શુક્રાણુ

બે કાચી વાત, એક ખોટું - ટીમ શુક્રાણુ

જુઓ

શેર

Guess The Song -  Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Guess The Song - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Guess The Song - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

જુઓ

શેર

Lovers Beware -  Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Lovers Beware - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Lovers Beware - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

જુઓ

શેર

Candid chat with Prateek Kuhad

કેડીડ ચાટ વિથ પ્રિતિક કુહાડ

કેડીડ ચાટ વિથ પ્રિતિક કુહાડ

જુઓ

શેર

Back To College -  Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Back To College - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Back To College - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

જુઓ

શેર

Fireside Chat with Rajneel Kumar and Tushar Vohra

Fireside Chat with Rajneel Kumar and Tushar Vohra

Fireside Chat with Rajneel Kumar and Tushar Vohra

જુઓ

શેર

Broken Myth -  Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Broken Myth - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

Broken Myth - Exclusive Interview With Yeh Saali Aashiqui Team

જુઓ

શેર

Guess the position with team Shukranu

જાણો શૂકાણુ ટીમ સાથેની મસ્તી

જાણો શૂકાણુ ટીમ સાથેની મસ્તી

જુઓ

શેર

Rapid Fire with Rahul Dev – Operation Parindey

રિપીટ ફાયર વિથ રાહુલ દેવ - ઓપરેશન પરિદે

રિપીટ ફાયર વિથ રાહુલ દેવ - ઓપરેશન પરિદે

જુઓ

શેર

Chit Chat with Twinjabi – Exclusive Interview

Chit Chat with Twinjabi – Exclusive Interview

Chit Chat with Twinjabi – Exclusive Interview

જુઓ

શેર

I Love You.. But | Ft. Sara Ali khan and Kartik Aryan

I Love You.. But | Ft. Sara Ali khan and Kartik Aryan

I Love You.. But | Ft. Sara Ali khan and Kartik Aryan

જુઓ

શેર

Mumbai Slangs with Twinjabi – Exclusive Interview

બઇ સ્લેગ્સ વિથ ટ્વિંજબી - એક્સક્લુઝિવ ઇન્ટરવ્યૂ

બઇ સ્લેગ્સ વિથ ટ્વિંજબી - એક્સક્લુઝિવ ઇન્ટરવ્યૂ

જુઓ

શેર

Sara and Kartik | Shoot and Spare

Sara and Kartik | Shoot and Spare

Sara and Kartik | Shoot and Spare

જુઓ

શેર

Fireside Chat with Shukranu Team

ફાઇરસાઇડ ચાટ વિથ શુક્રાણુ ટીમ

ફાઇરસાઇડ ચાટ વિથ શુક્રાણુ ટીમ

જુઓ

શેર

clp